Agenda van In Oud-Zevenaar - Senioren

Ontdek de 2 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Ontmoeten

Burendag: pers of pluk een appeltje

Zaterdag 23 september is het weer burendag. Tussen 10.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom voor een kop koffie op het schoolplein! Ook hebben we verschillende leuke activiteiten: 

  • Ruilbeurs voor plantjes/ zaden/ stekjes: neem je eigen mooie stekjes of zaden mee en ruil deze met andere dorpsgenoten. Deel meteen jouw ideeën voor een dorpsmoestuin.
  • Appels en peren plukken bij boerderij de Leemcuyl. Neem de opbrengst aan het einde van de ochtend mee naar huis of laat er sap van maken (zie hieronder)
  • Oud-Zevenaarse sap maken: pluk de appels of peren uit jouw tuin/boomgaard en breng deze naar het schoolplein. Bij de Stockhorst uit Groessen maken ze er vervolgens een heerlijk Oud-Zevenaars sapje van. Die krijg je natuurlijk weer terug.

Heb je moeite met het plukken van appels, peren of ander fruit van jouw bomen? Dan komen jouw dorpsgenoten je graag helpen tijdens burendag! Stuur een mail naar info@inoudzevenaar.nl of bel 06-30663855. Je kunt ook zaterdagochtend 23 september naar het schoolplein komen.

  • Opruimen en snoeien; ook deze burendag gaan we weer zwerfvuil prikken, snoeien en opruimen op het schoolplein en wat andere klussen doen in de buurt. 
  • Vacaturemarkt: in het dorpstoekomstplan staan kleine én grote ideeën en wensen. We zoeken mensen die deze ideeën en wensen een stap verder willen brengen. Bijvoorbeeld een electrische deelauto en een dorpsmoestuin. Ook zoeken we nog iemand die Oud-Zevenaar wil vertegenwoordigen in de Stichting Vrienden van de Breuly.  

Graag tot ziens op zaterdag 23 september ergens tussen 10 en 1 uur 's middags!

Wanneer

Op de Agenda:
Zaterdag 23 september 2023 van 10:00-13:00
Eten

Samen aan Tafel

https://senioractief.com/agenda/: Op elke dinsdag in de even weken wordt er bij Thoen & Thans om 12.30 uur er een 3-gangen verrassingsmenu geserveerd, volledig verzorgd door vrijwilligers. De prijs is € 7,00 voor leden van Senior Actief en niet-leden betalen € 8,50 per persoon.

Wanneer

Op de Agenda:
Op dinsdag om de week van 12:30-13:45
Zoom